I frivilliggruppen Thor - arbejdes der både efter en fast plan - hvor gruppen indgår i aktiv formidling i åbningstiden med forskellige aktiviteter. Det er træarbejde og smedearbejde..... MEN når der er tid også uden for sæsonen - må man gerne arbejde med lidt af ens foretrukne materiale - og DET blev i november - december 2019 - arbejde på 2 skilte til på bedre "jernaldermanér" at modtage gæsterne...

  • Først et NUMMER skilt ud mod vejen - som jo er "Store Klaus" - nr. 40 - Nummeret kan ses på både forside og bagside - skiltet er lavet på en 40 mm tyk aske-plade sat på to egestammer. Alt godt imprægneret efter gamle opskrifter med Linolie og træers eget "blod" - nemlig trætjære (og det er det gode - milebrændt) - skrift naturligvis i linoliemaling.
  • Dernæst et skilt - som udvidelse til et allerede opsat skilt - ved siden af den gamle mørnede Odins-figur....på "modtage-P-pladsen" foran vores officielle indgang gennem butikken.  Der skulle gerne komme til at stå vort rigtige fulde navn, når det er færdigt... Jernalderlandsbyen Odins Odense.. i to linier - NY skilteplanke underst er i egetræ - for at matche den ovenfor - og vi ender med at alle bogstaver kommer til at fremstå i hvidt...

 

 

 

 

Når JERNALDERlandsbyen er uden mennesker.... er der smukt alligevel - Byens huse er lukkede - MEN når beboerne og gæsterne befolker landsbyen - SÅ er du / I / vi i Jernalderen - og det kan være svært at beslutte at tage tilbage til nutiden ..

Årets GENERALFORSAMLING udsættes pga. Corona Virus problematikken.

Der vil blive givet besked, når normaltilstande indtræder igen - indtil da følger vi i alles interesse landets fælles sikkerhedsarbejde og -påbud.

Indkaldelse GF-2020

OO-haandvaerk-smedning_0134.jpg

Vi har 53 gæster og ingen medlemmer online

OLDTIDENS SELFIE

OO-haandvaerk-naalebinding_7654.jpg
Top