minibog no1 2019 forsideI  januar i 2020 - starter folket stille og roligt op med Odinsfolkets tirsdagshygge.

Vi mødes bare - dem der kan og får en snak om dit og dat - sidder lidt med de sysler vi synes er hyggelige - og får snakket lidt om vores landsby og folk og hvad vi kan gøre for at få et godt år sammen.

Der skal både ydes lidt fra hver især for at vi kan beholde vores landsby !! - men mest af alt skal vi have det hyggeligt sammen - DET giver glade mennesker både bland Odins Folket men sandelig også hos de gæster vi forlanger penge af for at de kan se og opleve, hvad vi finder smukt, spændende og interessant...

Vi ses!!!!

Fik du for øvrigt?? - et eksemplar af den lille skønne historie om Siggeir og Vigdis - til dine børn eller børnebørn?? - ellers husk at tage en med hjem...

Når JERNALDERlandsbyen er uden mennesker.... er der smukt alligevel - Byens huse er lukkede - MEN når beboerne og gæsterne befolker landsbyen - SÅ er du / I / vi i Jernalderen - og det kan være svært at beslutte at tage tilbage til nutiden ..

Årets GENERALFORSAMLING udsættes pga. Corona Virus problematikken.

Der vil blive givet besked, når normaltilstande indtræder igen - indtil da følger vi i alles interesse landets fælles sikkerhedsarbejde og -påbud.

Indkaldelse GF-2020

a168107701i0006_max1024x.jpg

Vi har 43 gæster og ingen medlemmer online

OLDTIDENS SELFIE

OO-haandvaerk-smedning_0134.jpg
Top