Skift sprog / Change language

00 Lederen Annette marked18 01FORKLARING TIL OVERSIGTSKALENDEREN 2019

Nedenstående kalenderbillede er KUN en grafisk visning af de dage i 2019, hvor landsbyen har "sæson".

(HVIS du trykker HER - kan du se vores grovplan for 2020 - så du kan lægge nye lærerige begivenheder ind for hele familien).

Der er en række dage, hvor landsbyen typisk fungerer som "skole" for Skoletjenesten (blå felter) og man ser mange aktive børn sammen med deres lærere og vore formidlere. Så er der dage, hvor vi har folk i landsbyen, og der er adgang gennem vores butik til at besøge byen og gå rundt og nyde området og husene uden kontakt med en formidler (grønne felter).

Pga. de relativt begrænsede ressourcer vi råder over til at betale løn til formidlere, har vi kun korte perioder - udvalgt ud fra et nødvendigt økonomisk synspunkt! - hvor landsbyen har højsæson.

Disse dage har vi både lønnede formidlere og landsbyens frivillige formidlere til at vise og forklare og fortælle (orange pletter). Endelig har vi de Events, som mange af vore gæster indsætter i deres kalender, hvor vi har mange aktiviteter i byen, med folk udefra, der kommer og viser deres kunne og håndværk osv. - Her plejer vi at have rigtig mange gæster og landsbyen formelig SUMMER AF AKTIVITETER!! 

  • "RØD TREKANT" Denne markering på kalenderen viser vore events , f.eks. Jernaldermarkedet, Skjaldefestival og Håndværkerdage.
  • "ORANGE CIRKEL" Denne markering er højsæson . Her håber vi at vi kan være fire eller flere, der levendegør landsbyen, samt en butikspasser. Entréprisen er 60 kr. for voksne og 30 kr. for børn (6-14 år).
  • "GRØN FIRKANT" Denne markering viser lavsæson . Her er der ikke nødvendigvis andre folk i landsbyen end den, der passer butikken. Entréprisen er 40 kr. for voksne og 20 kr. for børn.
  • "BLÅ FLAD FIRKANT" Denne markering viser hvor landsbyen er åben for formidling af Skoletjenesten. Dvs. at vi typisk har masser af skønne unger i byen, der lærer om Jernaldertiden og vikingetiden.. på den bedste måde!

Du kan trykke på oversigtskalenderen herunder og gå til den "AKTIVE KALENDER", hvor du får adgang til flere beskrivelser af indholdet for de enkelte dage.

OdinsOdense kalender2019 B700px v9

 

Historien er for alle aldre

OO for alle aldre1

Medlemmer eller gæster Online

Vi har 16 gæster og ingen medlemmer online

Det sker snart! Vikingernes Jól 14.-15. december

VikingDating lille

Filmlokation?

Selvfølgelig kan vores smukke landsby OGSÅ bruges til lokation. På alle tider af året.OO dreng skjold 1

Billedeserie: tryk HER

Top