Når du besøger os og køber adgang til landsbyen

Frivillig butikken9står du og din familie lige midt i vores lille butik! - Selvfølgelig er det ikke en betingelse, at du vil besøge landsbyen for at handle i butikken... KOM BARE IND!.

Måske kikker du ind for at få en kop kaffe eller en is, fordi du lige var på en hurtig løbetur i den dejlige ådal??

Måske har du børnebørnene med - og der skal indlægges en pause? - - Men så er der sikkert plads på bænken og mulighed for at slappe lidt af foran butikken inden turen går videre...

 

I butikken finder du f.eks. historisk relaterede ting til dig selv men også til gaver til både børn og voksne. - Tag et kik på vore hylder og få en snak med den frivillige butikspasser. 

Landsbyens frivillige producerer og leverer løbende håndlavede store og små ting og sager til hylderne, så du vil kunne købe håndlavede "jernalder"-brugs- eller pyntegaver med hjem.

Vi glæder os til at se dig

Herunder billedserie fra butikken fra november 2020. Vi tager selvfølgelig forbehold for, at der kan være varer, som allerede ér solgt, på billederne (eller en lille justering af priserne....) - Tryk på et at billederne, for at se dem bedre - der ER 38 billeder lige nu. Tryk for at se større billeder og få mulighed for at bladre i billederne.

 

ODINS ODENSE - Jernalderlandsbyen Odins Odense - Store Klaus 40 - 5270 Odense N - Tlf. 23 10 06 32 - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  -    www.odinsodense.dk - CVR: 38220632