jernalderfamilie 01

Hold ferie i fortiden - TID TIL AT BOOKE FAMILIEN

Prøv en uges ophold som jernalderfamilie i Jernalderlandsbyen Odins Odense.

At være jernalderfamilie er en mulighed for nutidens moderne familier for at komme ned i gear, styrke familiefællesskabet og for en stund glemme nutidens travlhed.

Livet i vores jernalderlandsby vil så vidt muligt afspejle jernalderens hverdag, med datidens familiemønstre og daglige opgaver.

Hele familien er fælles om dagliglivets opgaver, håndværk og aktiviteter.

Børnene får en oplevelse af at der i jernalderen er behov for alle i familien, når de skal være med til at udføre små daglige opgaver såsom at plukke urter, male mel, hugge brænde m.m.

I kommer til at leve i et jernalderhus med alle fortidens bekvemmeligheder og skal selv lave jeres mad ved ildstedet i huset. Overnatning foregår i vores shelter.

jernalderfamilie 02Familierne var store i jernalderen, så få fat i venner, bedsteforældre eller andre, der vil være med til at leve et helt andet liv i en uge – og oplev hvor godt en uge uden nutidens stressfaktorer er for os moderne mennesker.

 

Tider og priser 2021

Periode: 4. juli-14. august 2021

Opholdet man booker er for en uge: fra søndag til lørdag.

Pris: 900,- pr. voksen og 600,- pr. barn i alderen 6-14 år. Børn under 6 år gratis. (lille forbehold for mindre prisstigning pga. Corona..)

  • Prisen dækker materialer til brug i husene, herunder ingredienser til dagens to varme jernaldermåltider.
  • Yderligere forplejning er for egen regning. 
  • Vi stiller shelter til rådighed til overnatning.
  • Vi har plads til 25 personer pr. uge.

 Bindende tilmelding senest 13. juNi 2021. (vi tillader os dog at justere ift. Corona)

 Tryk HER for link til tilmeldingsblanket,  som kan udskrives og afleveres i landsbyen - evt. skannes efter udfyldning og sendes pr. mail:

Vores kontaktmail er:  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.       

Du kan åbne, læse og/ eller skrive vores informationsfolder ud HER