jernalderfamilie 01

Jernalderen all inclusive – ugeophold

Prøv en uges ophold som jernalderfamilie i Jernalderlandsbyen Odins Odense.

At være jernalderfamilie er en mulighed for nutidens moderne familier for at komme ned i gear, styrke familiefællesskabet og for en stund glemme nutidens travlhed.

Livet i vores jernalderlandsby vil så vidt muligt afspejle jernalderens hverdag, med datidens familiemønstre og daglige opgaver.

Hele familien er fælles om dagliglivets opgaver, håndværk og aktiviteter.

Børnene får en oplevelse af at der i jernalderen er behov for alle i familien, når de skal være med til at udføre små daglige opgaver såsom at plukke urter, male mel, hugge brænde m.m.

I kommer til at leve i et jernalderhus med alle fortidens bekvemmeligheder og skal selv lave jeres mad ved ildstedet i huset. Overnatning foregår i vores shelter.

Familierne var store i jernalderen, så få fat i venner, bedsteforældre eller andre, der vil være med til at leve et helt andet liv i en uge – og oplev hvor godt en uge uden nutidens stressfaktorer er for os moderne mennesker.

 

Tider og priser 2022

Periode: 

10. juli - 6. august 2022 - Opholdet man booker er for en uge: fra søndag til lørdag.


Praktiske oplysninger


jernalderfamilie 02Pris:  

kr. 1.000,- pr. voksen og

kr. 700,- pr. barn i alderen 6-14 år.

Børn under 6 år 300 kr.

I ugerne 28/29 er priserne 850,- /600,- /250,- (de er en dag kortere.)

Prisen dækker materialer til brug i husene, herunder ingredienser til dagens 2 varme jernaldermåltider. Yderligere forplejning er for egen regning. Opholdet er på eget ansvar og I skal være dækket af egen forsikring.

Overnatning

Vi stiller shelter til rådighed til overnatning. I er dog velkomne til selv at medbringe telt.

Tilmelding og betaling

Bindende tilmelding skal være os i hænde senest 1. juni (gerne tidligere). Efter tidsfristen for tilmelding vil I få brev/mail med flere praktiske informationer samt en regning for opholdet. Opholdet betales senest 3 uger inden ankomst.

Ved afbud inden tilmeldingsfrist betales et mindre administrationsgebyr på 100 kr. Man hæfter for bestilt ophold ved afbud mindre end 14 dg. før opholdet. (Dog kan mindre ændringer af deltagerantal foretages ved evt. sygdom.)

Vil I vide mere om landsbyen eller jernalderen generelt, kan I se på vores hjemmeside www.odinsodense.dk

Har I yderligere spørgsmål, er I også velkomne til at ringe eller sende os en mail.

Tryk HER for link til tilmeldingsblanket,  som kan udskrives og afleveres i landsbyen - evt. skannes efter udfyldning og sendes pr. mail:

Vores kontaktmail er:  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.       

Du kan åbne, læse og/ eller skrive vores informationsfolder ud HER