VIP landsbyenTag på en rejse tilbage til jernalderen med en guidet VIP-tour i Jernalderlandsbyen Odins Odense

Hop i tidsmaskinen og tag tusindvis af år tilbage til jernalderen. Hør om livet i jernalderen – gå med høvdingens frue rundt i landsbyen og dyk ned i alle de gode fortællinger som landsbyen gemmer. 

Glæd jer til at opleve, hvordan vi levede og boede dengang, på en spændende vandring i jernaldermiljøet. Her vil I høre om og mærke jernalderlivet på egen krop - og der er nok at glæde sig til!

Se bare her...  Du får:

  • Entrébillet til hele dagen fra kl. 10-16

  • Guidet VIP-tour fra kl. 13-15

VIP AnnetteKalender planlægning: Vælg mellem følgende datoer i 2020:

Billetter kan også købes i vores butik på Store Klaus 40.

Pris alt inklusive 160 kr. pr. person.

VIP for en dag

Den guidede tur indeholder blandt andet en fortælling ved bålets flammer i høvdingens hus, en lille ofring ved offermosen og en smagsprøve på gudernes drik, mjød. Der vil desuden være indlagt tid til spørgsmål, som I kan stille direkte til jeres autentisk klædte guide. Der vil være maks 20 personer med på turen, så I er sikret rigeligt tid til at få svar på ALLE jeres spørgsmål.

OBS: Turen er målrettet voksne, men børn er naturligvis også meget velkomne til at deltage.

Mærk den ægte historie

Før og efter den guidede tur kan I gå på opdagelse på egen hånd i landsbyens huse, der er indrettet som vi boede i jernalderen. Her kan I opleve de gamle håndværk, såsom smedning, glasperlemageri, garnfarvning, træskærerarbejde, madlavning - og meget mere. De enkelte værksteder skifter løbende. 

Der venter jer altså timevis af underholdning, spændende viden og sjove oplevelser!

SKRIV INFORMATIONEN UD - TRYK HER!!!

Rigtig god fornøjelse!