Ved at logge ind på medlemssiderne får du adgang til foreningens nøgleinformationer

plus intern info om aktiviteter og viden om landsbyen, om jernalderen og vikingetiden - og teknisk viden om specialer for den gruppe du evt. tilmelder dig som frivillig.   

OO Frivillig 0054Disse websider / informationer ligger naturligvis beskyttet bag brugernavn og passwords - af hensyn til Registerlovgivningen.

Det er et område af hjemmesiden, hvor du kan læse konkrete informationer om mange af vore daglige aktiviteter og gøre brug af "nørde-viden", som måske kunne ende som dit eget speciale. Du kan altid spørge en tovholder for en gruppe, hvad lige DU skal gøre eller hvor du finder dit eller dat til at deltage i aktiviteter.

Som aktiv frivillig - og det skal du melde dig til - er du bedre klædt på til at deltage i foreningens aktiviteter også på det historiske niveau, som præcist passer til dig - og måske til hele din familie!

Læs endelig mere om frivilliges aktiviteter og hvad det indebærer at være aktiv frivillig i Jernalderlandsbyen Odins Odense.

Aktive frivillige har på "Medlemssiderne" egen kalender og flere grupper har egen kalender samt relevant information lagt på sitet i flere undermenuer. 

Skriv evt. til webmaster Peder D-H ( mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. ) - hvis der er noget på sitet du ikke kan finde - eller finde ud af - og måske komme med forbedringsforslag - til alles bedste

Vi har 18 gæster og ingen medlemmer online

OO-skoletjeneste-baal-5897.jpg