SVÆRDHUG, SVIN OG SØLVSMYKKER

OdinsOdenseHandelsplads 12 13maj2018 s1Jernaldermarked i Odins Odense

Nu kalder hornet igen til jernaldermarked i Næsby – Kom og nyd stemningen, oplev de frygtløse krigere og gladiatorer, se rovfuglene flyve lavt over publikums hoveder og gør et fund i en af de mange boder.

Det er nu godt et år siden at Foreningen Odins Odense overtog driften af Jernalderlandsbyen i Næsby. Det har været et spændende år med mange nye tiltag – men årets vildeste begivenhed er og bliver det store jernaldermarked her i maj måned.

Foreningens frivillige samt tilrejsende vikingegrupper og håndværkere fra store dele af landet er kaldt sammen for at gøre årets marked endnu vildere, større og sjovere.

De af landsbyens besøgende, der har gjort det til en familietradition at deltage i markedet i Næsby, vil kunne genkende de stovte vikinger, den gode flæskesteg stegt i gruben, som sender dufte ud over hele pladsen, rovfuglene, de gode fortællinger omkring bålet i et jernalderhus og alt det der plejer at gøre jernaldermarkedet til det det er.

Nye tiltag pibler også frem: For de modige er det muligt at få en ægte håndstukket tatovering af tatovør Thomas Storm. De smykkeglade kan købe lokalt fremstillede håndlavede ravsmykker eller flotte sølvsmykker fra Ravnsgård Smykker. I år er der også mulighed for se bueskydningsopvisning og gladiatorshow.

De der vil vide mere om Jernalderlandsbyen Odins Odense og muligheden for at blive frivillig, kan i år få en snak i frivilligstanden. Der er altid plads til nye interesserede medlemmer, der har lyst til at blive en del af vores fælles fortid her i Fyns eneste jernalderlandsby.

OdinsOdense Handelsplads 13maj2018 s2Der vil som altid være rig mulighed for at gøre en god handel i de mange spændende boder, nyde foråret, og få stillet sulten og tørsten i Arnestedets boder.

Entrébetalingen og indtægterne fra madboderne går til at hjælpe Foreningen Odins Odense med at bevare og udvikle Jernalderlandsbyen Odins Odense som den fantastiske perle den er for os men også som stolt kulturel markør for Kulturbyen Odense og byens aktive borgere.

Glimt af fortiden i nutiden

ring admission pris

Top