VIKINGERNE HOLDER  MARKED i Jernalderlandsbyen Odins Odense 

vikinger til kampoo iwaz bueskytter balderskydning 002Med lyden af jern og stål mod hinanden - rumlen af mange mennesker i fuld gang med at handler, skjaldrende vikinger på vej til kamp - byder Jernalderlandsbyen Odins Odense på en weekend med vikingeoplevelser.

Pak familien og få fyldt den historiske rygsæk til randen med bueskydning, barske vikingefortællinger, måske et par tvekampe eller to - og hvis vi er heldige også fuglefængeren med sine fugle.

Kik med når perlemageren smelter de på ledingstogtet stjålne glasstykker om til de smukkeste glasperler.

Eller kunne det friste med en markering i huden - én man ikke glemmer eller kan vaske af sig igen?

Det er der jo mange, der mener en tatovering er. Her serveres de virkelig ”old-school”,  håndstukket som det vaskeægte oldtidshåndværk de er. 

Vikingekrigerne vandrer gennem byen i fuldt kampudstyr og lidt senere brøler de på valpladsen mens fredelig mad dufter fra gruber og bål og vi hører de handelsrejsende faldbyde deres varer.

OO haandvaerk smedning 0134Der er salg af håndsmedede knive, keramik, brikbånd, læderbrynjer, tekstil og smukke smykker.

OO gaester i byen 3786Kik ind i smedjen - Lad børnene hjælpe med at drive essen - Se jern blive til brugbare genstande.

Glem endelig ikke at tage børnene og de unge med ned på Balders buebane - og lad dem opleve at prøve at skyde med en rigtig bue og fornemme, hvordan det var at være barn i vikingetiden, hvor alle skulle kunne håndtere et våben, som selvfølgelig også var et jagtredskab .....  

Når I er mætte af indtryk, så smut forbi ildstedet udenfor byen -og sæt jer og få en slapper mens I indtager en af vore dejlige lammepølser med vikingebrød til - og der er selvfølgelig godt øl til de voksne..

Det sker lørdag den 19. juni og søndag den 20. juni.

Åbent fra kl. 10 til kl. 16.

Entré voksen 75 kr. Barn (6-14 år) 30 kr. Barn u/6 år samt medlemmer gratis.