Begivenhedskalender

Foregående måned Foregående dag Næste dag Næste måned
efter år efter måned efter uge I dag Søg Vælg ny måned
Landsbyen åben for gæster

00 Butikken Markedsplads2018 02Landsbyen er åben for gæster.

Gå igennem butikken, køb billetter og få måske en kurv til børnene - plus måske et par opgaver til familien eller lidt spiseligt til fårene.

Der vil være åbent i alle huse og flere af dem vil være beboet af de aktive frivillige, som vi kalder Odins Folk.

 

OO jernalderfamilier 2020 002Nyd jernalderen allerede når du går ind ad porten - Smedien ligger lige udenfor byen - fordi den jo som bekendt har det med at brænde ned indimellem.

Du kan slentre rundt i hele byen - og besøge de åbne huse - Duk hovedet og gå f.eks. ind i landsbyens høvdings bolig - tag en snak med bålpasseren og få noget at vide om livet i danernes tidlige historie - Prøv måske en af de originale mel-kværne bag i høvdingens hus - eller se, hvordan der ser ud på loftet i et jernalderhus.... I høvdingens vognport - står jernaldervognen - genskabt som dem blev fundet. Den fuldt funktionsdygtig... og har været brugt. Desuden står der her originale genskabte landbrugsredskaber....

Besøg Vølvens hus - hvor der IKKE er en stald i huset. Få en snak med bålpasseren og få at vide, hvordan det kan være at der er EN person i landsbyen der ikke behøver at have en stald i huset... Sæt jer hen og varm jer, hvis I er en familie, ved den gode efterårs ild i ildstedet. 

 

OO-haandvaerk-vaevevaegte_0437.jpg

Vi har 40 gæster og ingen medlemmer online

Støt Jernalderlandsbyen!

Har du lyst til at støtte foreningen og bevare kulturformidlingen i disse svære Coronatider med blot et lille beløb - vil VI og VORE GÆSTER være dig / jer yderst taknemmelige! 

Mobile Pay:  69 521 eller Kontonr.: 1684 - 322 7199 635 

Besøg også landsbyen efter lukketid

OO-haandvaerk-0446.jpg