Begivenhedskalender

Foregående måned Foregående dag Næste dag Næste måned
efter år efter måned efter uge I dag Søg Vælg ny måned
Jernalder-& vikingefolk mødes 2020
Kontakt Annette Huulvej - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

OO begraenset marked 2020Jernalderlandsbyen Odins Odense lægger op til et spændende efterår

Snyd ikke jer selv for en tur til fortiden i det smukke efterårsvejr i weekenden 19.-20. september.

Jernalderlandsbyen Odins Odense holder desværre ikke sit traditionsrige jernaldermarked i år – men glæder sig i den grad til at holde marked 15.-16. maj 2021.

Foreningen Odins Odense har derfor her i efteråret valgt at sætte fokus på at have liv i landsbyen mange flere weekender end normalt. Derfor vil der resten af året være mulighed for at nyde Jernalderlandsbyen lige til årets sidste event Vikingernes Jól den 12.-13. december.

Det skal fejres med lidt ekstra liv i den første af efterårets og vinterens forhåbentligt mange spændende weekender.

På jernalderdagene 19.-20. september kan du opleve forskellige tilrejsende håndværkere og krigere, der stolte viser deres kunnen og våben frem. Mød her keramikeren, perlemageren, smeden, bronzestøberen, ravhandleren og gør en god handel. Krigerne fremviser deres jern!

Der er mulighed for at købe lækker jernalderfrokost og nyde en kop kaffe. Her er masser af frisk luft, god afstand og et smukt jernaldermiljø. Lørdag er der åbent helt til kl. 19, så her kan i spise en lækker grillet lammepølse inden hjemturen og glemme alt om selv at lave aftensmad.

Frygt ikke for krigerne, bål eller andre farer - selv jernalderfolk går op i sikkerhed.

Resten af året vil Jernalderlandsbyen Odins Odense slå portene op hver weekend og byde på spændende historiske oplevelser for hele familien. Du kan møde jernalderfolk, der fremviser deres kunnen – eller selv gå på opdagelse i de rekonstruerede huse. Her er mulighed for at gå på runejagt, slynge armbånd eller nyde den medbragte madkurv.

Entré: 60,- voksne 30,- børn

Medlemmer af foreningen gratis

 

Sted Jernalderlandsbyen Odins Odense, Store Klaus 40, 5270 Odense N
Anne Marie Hübschmann -
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
23 10 06 32
OO-vikingekogetraef-2001.jpg

Vi har 52 gæster og ingen medlemmer online

Støt Jernalderlandsbyen!

Har du lyst til at støtte foreningen og bevare kulturformidlingen i disse svære Coronatider med blot et lille beløb - vil VI og VORE GÆSTER være dig / jer yderst taknemmelige! 

Mobile Pay:  69 521 eller Kontonr.: 1684 - 322 7199 635 

Besøg også landsbyen efter lukketid

OO-haandvaerk-0010.jpg