Begivenhedskalender

Foregående måned Foregående dag Næste dag Næste måned
efter år efter måned efter uge I dag Søg Vælg ny måned
JERNALDERMARKED - Højsæson 2021
Kontakt Annette Huulvej

Jernaldermarkedet er en af vore største aktiviteter på årskalenderen.

Her får vi besøg af mange gæstende foreninger og aktører. Der er liv i landsbyen som der også var i jernalderens landsbyer, når markedet blev åbent.

Du kan besøge de mange boder og mennesker - få snakket om dagen og vejret - og selvfølgelig finde ud af, hvor god du selv er til at handle med de historiske sælgere.

Gladiatorerne kæmper - Bueskytterne skyder - Gøglerne synger og spiller. Der dufter af friskbagte jernalderbrød og grubesteg og lammekødspølser.... Måske skal du smage den seneste udgave af rigtig mjød - og børnene skal have lov at lege jernalderlege.

I landsbyen er der hele tiden aktiviteter, som børn og voksne kan se og måske endda deltage i. Afsæt allerede NU i din kalender - denne weekend til hele familien - og måske ender det med, at du selv får lyst til at melde dig ind i "historien". Det er i hvert fald en fantastisk måde at bruge sin fritid på. 

 

Sted Jernalderlandsbyen Odins Odense, Store Klaus 40, 5270 Odense N
OO-Boerrnebueskytte54-2.jpg

Vi har 12 gæster og ingen medlemmer online

Støt Jernalderlandsbyen!

Har du lyst til at støtte foreningen og bevare kulturformidlingen i disse svære Coronatider med blot et lille beløb - vil VI og VORE GÆSTER være dig / jer yderst taknemmelige! 

Mobile Pay:  69 521 eller Kontonr.: 1684 - 322 7199 635 

Besøg også landsbyen efter lukketid

OO-Frivillig-6810.jpg