Begivenhedskalender

Foregående måned Foregående dag Næste dag Næste måned
efter år efter måned efter uge I dag Søg Vælg ny måned
"Prøv Jernalderen" - Landsbyen åben HØJSÆSON

proev jernalderenulvetand m pigeDET ER HØJSÆSON - i landsbyen

Byen er åben for gæster og meget aktiv.

Der er generelt mange frivillige i byen - men visse weekender har tilbud om at gæster kan KØBE en ekstra weekendoplevelse..... 

Det er i disse weekender "AT PRØVE JERNALDEREN"  uden at være medlem af foreningen - en rigtig spændende og levende måde at give sin familie et ekstra skud "prøv noget nyt" og ikke mindst sammenhold og historisk indsigt i livet, når midlerne er små og beskåret til det allernødvendigste.

Familien skal holde sammen og "være" - finde egne løsninger på dagligdags problemstillinger - kun med hjælp af de redskaber og den viden man kan hente hos naboen - eller eller....

- altimens der kommer "almindelige" gæster og besøger byen, og opfatter disse familier "som en del af landsbylivet" - På denne måde får vi alle glæde af hinanden - og nogle gæster ender sikkert med at melde sig ind - for at kunne gentage DEN oplevelse .... i fremtiden.

Der er mange måder at tilbringe sin tid på, når man nu har valgt at tage på besøg 1000-1500 år tilbage i tiden.

 

OO-haandvaerk-pileflet_0254.jpg

Vi har 52 gæster og ingen medlemmer online

Støt Jernalderlandsbyen!

Har du lyst til at støtte foreningen og bevare kulturformidlingen i disse svære Coronatider med blot et lille beløb - vil VI og VORE GÆSTER være dig / jer yderst taknemmelige! 

Mobile Pay:  69 521 eller Kontonr.: 1684 - 322 7199 635 

Besøg også landsbyen efter lukketid

OO-skoletjeneste-spyd-0009.jpg