Begivenhedskalender

Foregående måned Foregående dag Næste dag Næste måned
efter år efter måned efter uge I dag Søg Vælg ny måned
Lille Vikingemarked - HØJSÆSON 2021
Kontakt Anne Marie Hübschmann

Mød de handelsrejsende vikinger. Hør dem fortælle om håndværk og liv fra en svunden tid. Legede børn i vikingetiden? Lavede vikingen andet end at sejle på plyndringstogt? Et lille marked med vægt på formidling - og plads til en god handel.

OO BrimirVikingemarked2018OO haandvaerker 0009Vikingegruppen Brimirs handelsrejsende flytter ind i Jernalderlandsbyen Odins Odense. Vikingeteltene slås op og fortællingen om vikingen kan begynde.

Folkene i Brimirgruppen har gjort det til nutidig viden og kunst at kunne arbejde med gamle værktøjer. Gruppen har langt hen ad vejen måttet genopdage originalviden - og har gennem mange år opøvet specialist kunnen i forskellige vikingehåndværk. Udgangspunktet er ofte et vikingetidigt håndværk.

Vi formidler bredt om vikinger og tidens levevis på vikingemarkeder, på museer, på skoler og andre institutioner. 


På markedet i Jernalderlandsbyen Odins Odense vil vi lægge vægt på børnene. Der vil være mulighed for at lege lege, som man gjorde i vikingetiden, at købe kopier af legetøj og også at støbe sin egen thorshammer.

Man kan få en snak med perlemageren, bødkeren, plantefarveren, skomageren – for bare at nævne nogle.
I denne weekend lægges vægt på Vikingetiden -de sidste 300 år af jernalderen. Få en spændende oplevelse og se om du kan se forskel på vikinger og de andre jernalderfolk.

 

Kom endelig og se dette marked. Der vil helt sikkert være noget for enhver smag - også for børnene - det skal VI nok sørge for!

Sted Jernalderlandsbyen Odins Odense, Store Klaus 40, 5270 Odense N
OO-vikingekogetraef-2001.jpg

Vi har 63 gæster og ingen medlemmer online

Støt Jernalderlandsbyen!

Har du lyst til at støtte foreningen og bevare kulturformidlingen i disse svære Coronatider med blot et lille beløb - vil VI og VORE GÆSTER være dig / jer yderst taknemmelige! 

Mobile Pay:  69 521 eller Kontonr.: 1684 - 322 7199 635 

Besøg også landsbyen efter lukketid

OO-gaester-i-byen-3792.jpg