Træd ind i en af kulisserne fra Far til fire & VIKINGERNE

I de kommende to weekender kan besøgende få et glimt af filmens verden set fra kulissen, når Jernalderlandsbyen Odins Odense viser udstilling med de ægte vikingekostumer fra Far til fire & vikingerne og samtidig giver mulighed for at træde ind i familien Fars vikingehus, som det så ud under optagelserne. Kostumerne er venligst udlånt af ASAfilm.

Far t fire filmoptag 2019 003ASA Film Lille Per i lyre Andreas Bastiansen 01Den nye film Far til fire og vikingerne er optaget på flere locations på Fyn, heriblandt Jernalderlandsbyen Odins Odense.

Jernalderlandsbyen var Vikingelandsbyen der lå bag skoven ved Frejas Lyst. Her boede de familier, der var i familieterapi hos Rie Rævesnu og Runulf Rådsnar.

Optagelserne fandt sted i efteråret 2019 og i nærværende udstilling har du mulighed for at se de originale vikingekostumer fra filmen, rekvisitter, samt fotos fra optagelserne her i landsbyen og ved Nakkebølle Fjord.

Selve huset, der var familien Fars vikingehus vil i weekenderne 24.-25. oktober og 31. oktober-1. november være indrettet som det var på filmsettet.

Her får I mulighed for at gå ind i familiens hus og se hvordan Far, Lille Per, Søs, Onkel Anders og resten af familien boede, mens de var i vikingeterapi.


I landsbyen kan du måske støde på statister fra filmen, da mange af foreningen frivillige deltog i filmen - og selv gå på jagt efter spor fra filmen. Har I lyst til lidt aktiviteter kan I ”gå i familieterapi” og leje en familiekurv, hvor I kan prøve forskellige familieaktiviteter efter Bifrostmetoden 2.0.

Fartilfire wwwBegge weekender vil der desuden være jernalderfolk i landsbyen og masser af mulighed for at få en sjov og lærerig dag i smukke omgivelser. Tag gerne hele familien, madpakken og hunden med.

Jernalderlandsbyen Odins Odense ligger i udkanten af Odense, kun 5 km. fra centrum.

Her er åbent lørdag-søndag kl. 10-16 indtil 13. december. Entré voksen 60 kr. barn 6-14 år 30 kr.

Adressen er:

Store Klaus 40, 5270 Odense NØ.

Læs mere på www.odinsodense.dk eller facebook odinsodense.

Snyd ikke jer selv for en tur til fortiden i det smukke vejr   

I ugerne efter efterårsferien har vi åbent i alle weekender indtil midten af december - hvor vi har årets sidste event Vikingernes Jól den 12.-13. december..

ilden i essen efteraarsferie 2019 n

Du kan møde jernalderfolk, der fremviser deres kunnen – eller selv gå på opdagelse i de rekonstruerede huse. I hverdagene indtil efterårsferien vil her være mere stille, så I kan måske opleve at have hele landsbyen for jer selv til at gå på opdagelse i.

Du og din familie er velkomne til at medbringe jeres madpakke og nyde den i frisk luft og med skøn udsigt til landsbyen, Stavids åen og de omkringliggende enge. Her er god plads.

Frygt ikke fortidens og nutidens farer - selv jernalderfolk går op i sikkerhed.

Resten af året vil Jernalderlandsbyen Odins Odense slå portene op hver weekend og byde på spændende historiske oplevelser for hele familien. 

Alle åbne dage er her mulighed for i landsbyen at gå på runejagt, slynge armbånd og købe spændende håndlavede souvenirs, is og kaffe i museumsbutikken.

 

Åbent kl. 10-16

Entré: voksen 60 kr. barn (6-14 år) 30 kr. Børn under 6 år gratis

Medlemmer af foreningen kommer gratis ind.