Jernalderlandsbyen Odins Odense lægger op til et spændende efterår

OO begraenset marked 2020

 Snyd ikke dig selv og især din familie og venner for en tur til fortiden i det smukke efterårsvejr i weekenden 19.-20. september.

Den 19. og 20. september - hele weekenden

Med sværdslag, hammerslag og flyvende pile byder Jernalderlandsbyen Odins Odense på en aktiv weekend med oplevelser som de foregik i vor fælles fortid.

OO Haandstikkeren jernaldmrk19

På jernalderdagene 19.-20. september kan du opleve forskellige tilrejsende håndværkere og krigere, der stolte viser deres kunnen og våben frem. Mød her keramikeren, perlemageren, smeden, bronzestøberen, ravhandleren og gør en god handel. Krigerne fremviser deres jern - og bueskytterne lader dig prøve deres buer!

Der er mulighed for at købe lækker jernalderfrokost og nyde en kop kaffe. Her er masser af frisk luft, god afstand og et smukt jernaldermiljø. Lørdag er der åbent helt til kl. 19, så her kan i spise en lækker grillet lammepølse inden hjemturen og glemme alt om selv at lave aftensmad.

Frygt ikke for krigerne, bål eller andre farer - selv jernalderfolk går op i sikkerhed.

PLANLÆG EFTERÅRET:

Jernalderlandsbyen Odins Odense holder desværre ikke sit traditionsrige jernaldermarked i år 2020 pga. Corona-restriktionerne – men vi glæder os i den grad til at holde marked 15.-16. maj 2021.

Foreningen Odins Odense har for efteråret 2020 valgt at sætte fokus på at have liv i landsbyen mange flere dage end normalt. Derfor vil der resten af året være mulighed for at nyde Jernalderlandsbyen til og med efterårsferien (uge42) mandag, tirsdag, onsdag, torsdag + lørdag og søndag!!

Efter efterårsferien har vi åbent alle weekender helt til årets sidste event - nemlig Vikingernes Jól den 12.-13. december.

I hele efteråret får du og din altså mulighed for spændende historiske oplevelser for hele familien. Mød jernalderfolket, der fremviser deres kunnen OG gå på opdagelse i de rekonstruerede huse. Der er også mulighed for at gå på runejagt, slynge armbånd, måske prøve at skyde med bue og ellers god plads udendørs til at nyde den medbragte madkurv.

OO Heruler jernaldmrk19

 

Entrépriser er:

 

Voksne 60 kr.

Børn 6-14 år 30 kr.børn 6-14 år 30 kr.

 

Medlemmer af foreningen gratis  

 

 

Top