KEND DIT LAND

Kend dit land fuld logo med animationer og vi er er med tekst”Når landets 4. klasseselever tager på dannelsesrejse med projektet Kend dit land, kan de slå vejen forbi os!

KEND DIT LAND er en dannelsesrejse i miniformat, hvor Danmarks 4. klasser kommer ud og møder den bedste kultur, natur og historie i Danmark.

JERNALDERLANDSBYEN ODINS ODENSE er en af de steder 4. klasserne kan besøge på deres tur.

 

I TURKATALOGET - KAN FINDE OS UNDER TUR 13 - på side 60. ( slå op i kataloget ved at trykke HER )

 

 

 

Vi kan tilbyde: OdinsOdense kend dit land small

Besøg:

Hvor man kan vælge mellem:

  • 2 timer tilrettelagt forløb med formidler
  • 4½ timer tilrettelagt forløb med formidler

Pris:

  • 2 timer 1000 kr. pr. klasse
  • 4½ timer 2750 kr. pr. klasse

Tema:

I Jernalderlandsbyen Odins Odense kan eleverne på egen krop opleve livet for 2000 år siden. Alt efter det valgte forløb, prøver eleverne kræfter med forskellige aspekter af jernalderens liv.

Det 2 timer lange læringsforløb ”Hus(k)guden i hverdagen” kredser om hverdagen og dens gøremål, men viser også eleverne, hvor vigtig datidens tro og overtro var i folks liv.

kulturmin slotskulturstyrelsenIgennem historiefortælling og praktiske opgaver bydes eleverne indenfor i jernalderfamiliens ganske almindelige hverdag. De oplever også at tage del i et af fortidens riter og afholder en fælles ceremoni i landsbyen.

Har I længere tid er det muligt at vælge mellem forskellige længere læringsforløb på hver 4½ time. Læs om disse på vores hjemmeside www.odinsodense.dk

Booking:  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  eller ring til  23 10 06 32

 

Top