jernalderfamilie 01

Har I lyst til en anderledes ferieform?

Her kan I mærke Danmarks historie på egen krop og med alle sanser få en fornemmelse for, hvordan livet formede sig for 2000 år siden.

Opholdet som jernalderfamilie i Jernalderlandsbyen Odins Odense er en mulighed for nutidens moderne familier for at få en anderledes oplevelse sammen.

Livet i vores jernalderlandsby vil så vidt muligt afspejle jernalderens hverdag, med datidens familiemønstre og daglige opgaver. Hele familien er fælles om dagliglivets opgaver og aktiviteter. Børnene får en oplevelse af at der i jernalderen er behov for alle i familien, når de skal være med til at udføre små daglige opgaver såsom at plukke urter, male mel, hugge brænde m.m.

I kommer til at leve i et jernalderhus med alle fortidens bekvemmeligheder og skal selv lave jeres mad ved ildstedet i huset.

(Dog vil overnatningen foregå i shelter eller telt.) Der vil i ugens løb være mulighed for at prøve at snuse til forskellige håndværk og sysler fra fortiden

jernalderfamilie 02Familierne var store i jernalderen, så få fat i venner, bedsteforældre eller andre, der vil være med til at leve et helt andet liv i en uge – og se hvor godt en uge uden nutidens stressfaktorer er for os moderne mennesker.

Her kommer I ned i gear og tempo og får styrket familiefællesskabet, samtidig med at I får en spændende, lærerig og anderledes ferie.

Opholdet varer en uge.

 

I sommeren 2019 vil ferien kunne afprøves i perioden

lørdag 6. juli –> torsdag 15. august "Prøv livet som jernalderfamilie"

Opholdet er gratis, men der vil være en materialeudgift på 800,- pr. voksen og 500,- pr. barn i alderen 6-14 år.

Børn under 6 år kommer gratis med. Prisen dækker materialer til brug i husene, herunder ingredienser til dagens varme jernaldermåltider.

Yderligere forplejning er for egen regning. Vi stiller shelter til rådighed til overnatning. I er dog velkomne til selv at medbringe telt.

Bindende tilmelding skal være os i hænde senest 15. juni (gerne tidligere).

Efter tidsfristen for tilmelding vil I få brev/mail med flere praktiske informationer samt en regning for opholdet.

Tryk HER for link til tilmeldingsblanket, som kan udskrives og afleveres i landsbyen - evt. skannes efter udfyldning og sendes pr. mail:

Vores kontaktmail er:  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan åbne, læse og/ eller skrive vores informationsfolder ud HER

Historien er for alle aldre

OO for alle aldre1

Vi har 100 gæster og ingen medlemmer online

Top