Skoletjenesten i Odins Odense har undervisningsforløb, der bygger på 40 års erfaring og 2000 års danmarkshistorie tilsat moderne læringssyn og visioner.

I skoletjenesten i Jernalderlandsbyen Odins Odense er vi også klar til at så frø i en spirende historiebevidsthed om vores fælles oldtid.

skoletjenesten kværnen

Vores læringsforløb spænder vidt, og hver især afdækker de en flig af det liv, vore forfædre levede i jernalderen og vikingetiden.

Prøv f.eks. vores dagligdagsforløb, der giver en bred viden om jernalderfamiliens dagligdag som den så ud for 2000 år siden. Kom med smeden bag blæsebælg og hammerslag eller tag på krigertræning.

Alle vore forløb kan tilrettelægges efter klassetrin og særlige behov.

Særligt for de ældste elever kan vi anbefale forløbet ”Stenens eftermæle – oldtidens selfie”, der handler om identitet og selviscenesættelse i oldtid og nutid.

Se mere på odinsodense.dk og kontakt os endelig ved særlige ønsker, så skræddersyer vi et forløb specielt til jeres klasse.

Pdf-fil med alle vores forløb

Priseksempel: Et undervisningsforløb som endagsbesøg/værkstedsdag uden overnatning koster 115,- pr. elev. I skal betale for det antal elever I kommer dog minimum 17 elever.

 

Jernalderlandsbyen Odins Odense

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tlf: 23100632