Støt Odins Odense, hver gang du tanker

ok SPONSOR plus30pct maj21NYT I MAJ 2021

Vi ved, at mange foreninger og klubber har været udfordrede af nedlukninger i det seneste år. Derfor giver vi sammen med vores forhandlere 30 % ekstra i sponsorstøtte hele det kommende år, så din forening lidt hurtigere kan komme tilbage for fuld styrke.

Vi har vedhæftet en fil (se og tryk på billedet her til højre) om den gode nyhed – og både tekst og billede til Facebook, så du kan sprede det gode budskab og styrke sammenholdet i foreningen.

Som altid får din forening støttekroner, når medlemmer eller venner af foreningen har valgt at støtte jer, når de tanker med OK's benzinkort eller OK’s app. De kan også støtte ekstra med en mobil- eller elaftale hos OK.

Du kan se mere på ok.dk/30ekstra. Og har du spørgsmål, så ta’ fat i os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Venlig hilsen
OK

300x250 Banner benzinkort foreningVi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Odins Odense, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte vores forening –

OK betaler hele beløbet.

Du støtter vores forening med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Benzinkort eller betaler med OK-appen. Når nye kunder har tanket 500 liter indenfor et år, får Odins Odense en ekstra bonus på 200 kr. 

Bestil et OK Benzinkort på www.ok.dk/lokalsporten. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play.

Odins Odense OK sponsor2020Har du allerede et OK Benzinkort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Odins Odense nu. Og så sørger de for at ændre det.

Ekstra støtte til din klub med OK Mobil og OK El

Har du et OK Benzinkort kan du fordoble støtten til vores forening.

Vælg en af OK’s Mobil-pakker, så støtter du vores forening med ekstra 5 øre pr. liter, du tanker. Du kan se alle OK’s mobilpakker på www.ok.dk/mobil

Du kan også fordoble støtten, hvis du vælger at få el fra OK. Så støtter du med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker.

Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 22 33, så sørger de for det hele.

 

Vil du vide mere? Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Helge Halvas Jensen på 23100632 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..