Vi har nu flere gange oplevet

at filmbranchen - Dansk TV og Nordisk Film Danmark indtil videre - har fundet landsbyen så visuel og smuk, at vi har kunnet bidrage som film-optage-lokation. 

Der har været nisser i byen - som mange danske børn husker rigtig godt - Faktisk kan vi påstå, at vi har den skjulte "port" til Julemandens slot i vores lille skov. 

Men der har også været interesse for at filme vore vikinger i landsbyen - netop her, hvor vi selv synes der er så smukt - og unikt.

 

Se billedserien herunder (der er indtil videre kun 85 fotos...) og få en fornemmelse for, om du / I kan bruget stedet som jeres næste "lokation". 

Vi er parate til at bidrage med alt hvad vi kan mønstre for at gøre det til gode optagedage!!!   Kontakt landsbyens daglige leder - Besøg os - og så sætter vi kaffe over og tager en snak om, hvad I vil og vi kan!

 

Støt Jernalderlandsbyen!

Har du lyst til at støtte foreningen og bevare kulturformidlingen i disse svære Coronatider med blot et lille beløb - vil ikke blot VI og VORE GÆSTER fra Danmark - men også gæster fra en lang række lande uden for Danmark - være dig / jer yderst taknemmelige! 

Mobile Pay:  69 521 eller 

Kontonr.: 1684 - 322 7199 635 

Top