Vores nabovagtværn,

Heimdalder går tur i landsbyen uden for åbningstid og holder øje med at alt er som det skal være.

Heimdal” var gudernes vagtmand. Fordi han havde helt fantastiske hørelse og syn kunne han sidde ved enden af “Bifrost”, broen der forbandt gudernes “Asgård” med “Midgård”, hvor menneskene boede, og holde øje med at ingen jætter sneg sig ind. Når jætterne angreb, blæste han i “Gjallarhornet”, så guderne kunne forberede sig til kampen.

Heimdal gruppen har haft lidt svært ved at få sig organiseret med fast mandskab med vagtplan. Man er 4-5 medlemmer i gruppen, der har påtaget sig at gå tur i landsbyen “en gang imellem” og se til, at alt står vel til, men villigheden til at tage faste vagter, således at stedet f.eks. bliver tilset en gang hver aften, har det ligget tungt med. 

Heimdal kan altså godt bruge nogle folk, der tør binde sig til f.eks. en aften om ugen – eller hver 14’ende dag – at rundere området med henblik på at opdage evt. indbrud eller hærværk. Har du sådan en halv time – regelmæssigt, f.eks. i forbindelse med du kommer hjem fra aften-aktivitet,  så ring eller skriv til tovholderen og snak om muligheder.

På hjemmesidens afdeling "For medlemmer" - kan du efter "log in" slå op og læse gruppens tovholder(e)s kontaktdata.