Thor grp tra smed arbThorgruppen er en håndværkergruppe

Frivillig grp Thor arb47der arbejder i træ og jern. Gruppen mødes typisk om lørdagen.

Træfolkene producerer og reparerer dele, som skilte og bænke i landsbyen. Desuden dekoreres f.eks. træstolper med udskæringer og måske skal der laves nye gudefigurer i træ - osv. osv.

Jernsmedene smeder på jernaldervis i landsbyens smedje med at producere knive, tænger, kroge, søm, nagler, pander og andet grej til brug i formidlingen.

Du behøver ikke være smed eller udlært træmand-/kvinde for at være med.

Gruppen bruger også sideoplæring.

 På hjemmesidens afdeling "For medlemmer" - kan du efter "log in" slå op og læse gruppens tovholder(e)s kontaktdata.

 

Herunder - ØVERST - en stribe billeder fra TRÆ-projekter udført i Thorgruppen. Vi føjer flere til efterhånden som der  gennemføres projekter..

Herunder billederne fra projektet i smedien, hvor vi med hjælp fra flere folk i landsbyen - GEN-opbyggede smede-plinten - helt fra bunden og reparerede på de livsvigtige bælge, som giver luft til gløderne, når der smedes.

Bælgene blev også renoverede - Det var et længere projekt - fordi de var utætte og luften til arnen ikke kom tilpas igennem. Flere billeder kommer.

Bælgene sætter vi ofte gæster til at prøve at arbejde med.... så mange børn har stået og stirret på gløderne, mens de så en kniv blive til på smedjens SMÅ !! - armbolte.

Top